Wat zijn Actiecodes, Promotiecodes, Vouchercodes en Kortingscodes

Wat kan ik met een kortingscode?

Een kortingscode kun je zien als een digitale kortingsbon. Waar je vroeger papieren kortingsbonnen moet uitknippen dan kun je het nu af met slechts een code. Tijdens het bestellen bij een webwinkel kom je aan het eind van het bestelproces meestal een vakje tegen voor de kortingscode. Vul hier de kortingscode in en profiteer van de extra korting op jouw bestelling of betaal bijvoorbeeld geen verzendkosten.

Wat zijn Actiecodes, Promotiecodes, Vouchercodes en Kortingscodes?

Voor kortingscodes worden verschillende benamingen gebruikt. Voorbeelden van andere benamingen zijn actiecodes, promotiecodes en vouchercodes. Vaak geeft een kortingscode korting op een product. Er zijn echter ook acties waarbij je bijvoorbeeld geen verzendkosten hoeft te betalen of een extra product bij jou bestelling krijgt. Dit worden meestal actiecodes genoemd. Promotiecodes en vouchercodes worden vaak genoemd bij acties waarbij een nieuwe klant bijvoorbeeld tegen verzendkosten 50 gratis foto's ontvangt.

Waarom geven webwinkels kortingscodes weg?

Een kortingscode is een uitstekende manier om nieuwe klanten te werven of bestaande klanten weer tot een aankoop over te laten gaan. Jij als klant profiteert hier natuurlijk van.

Bekijk onze HEMA kortingscodes, Spartoo kortingscodes en bol.com kortingscodes en profiteer van extra korting.