FrederiquesChoice Kortingscode 2018

FrederiquesChoice Kortingscodes en Aanbiedingen - oktober 2018


Frederique’s Choice is een echt bloemenmerk met als grondlegger topmodel en Nederlands stijlicoon Frederique van der Wal. De bloemen zijn supervers en worden in eigen binderij samengesteld. De boeketten worden op water verstuurd in een vaas die biologisch afbreekbaar is. Om het af te maken wordt dit alles in een luxe verzenddoos verstuurd door Frederiqueschoice.com.

FrederiquesChoice heeft een ruime keuze aan prachtige boeketten. Ook kun je een rozengeschenk versturen bestaande uit een pakket rozen waarbij de rozen individueel van water worden voorzien. Het geschenk past door elke normale brievenbus. Naast bloemen bezorgen biedt Frederique’s Choice ook decoratie artikelen aan voor je huis en een assortiment tuinartikelen. Frederique’s Choice biedt een kwaliteitsgarantie en bezorgt in Nederland en België.

FrederiquesChoice biedt promotiecodes aan. Klik bij het afrekenen op 'promotiecode invoeren' en voer de code in. Met de promotiecode van FrederiquesChoice ontvang je extra korting op je bestelling bij Frederiqueschoice.com.Actuele Acties en Kortingscodes Frederiqueschoice.com

Helaas er is geen actuele actie of kortingscode van FrederiquesChoice

Verlopen FrederiquesChoice ActiesKortingscode FrederiquesChoice Gratis Glasvaas Geselecteerde Moederdag Producten

Gratis Glasvaas Geselecteerde Moederdag Producten
Bij FrederiquesChoice geeft deze kortingscode een gratis glasvaas bij een moederdagboeket.


Frederiques Choice Promotiecode €5 Korting

€5,- Korting vanaf €24,95
Laat mooie bloemen en boeketten bezorgen door Frederiques Choice. Gebruik de kortingscode voor €5,- korting vanaf €24,95.


Promotiecode Frederiques Choice €5 Korting op Bloemen

Promotiecode Frederiques Choice €5 Korting op Bloemen va. €24,95
Leuk voor Valentijnsdag! Laat een mooie bos bloemen bezorgen door Frederiques Choice en ontvang €5,- korting vanaf €24,95.


Promotiecode FrederiquesChoice €2,50 Korting Rozengeschenken

Promotiecode FrederiquesChoice €2,50 Korting op Rozengeschenken
Leuke actie voor Valentijnsdag! Frederique's Choice verkoopt Rozengeschenken die echt bij iemand in de brievenbus passen. Deze kortingscode van Frederique's Choice geeft €2,50 korting op een Rozengeschenk.


Promotiecode FrederiquesChoice €5 Korting vanaf €24,95

Promotiecode FrederiquesChoice €5,- Korting vanaf €24,95
Laat een prachtig boeket bloemen bezorgen door Frederique’s Choice en ontvang met deze promotiecode €5,- korting vanaf €24,95 op je bestelling.