Callium Store Kortingscode 2018

Callium Store Kortingscodes en Aanbiedingen - oktober 2018


Callium Consumer Electronics is de specialist op het gebied van consumenten electronica. Het bedrijf Callium heeft de afgelopen jaren verschillende modellen camcorders ontworpen voor sonsumenten. Callium producten zijn van een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Voor iedereen heeft Callium een passend product. De Callium camcorders hebben allemaal een Full-HD opnamekwaliteit. De Full-HD camcorders van Callium zijn voorzien van een uitgebreid accessoires pakket. Callium biedt tevens de mogelijkheid om extra accessoires aan te schaffen. Callium.nl verkoopt ook energiezuinige Callium LED beamers.

Actuele Acties en Kortingscodes Callium.nl/store/

Helaas er is geen actuele actie of kortingscode van Callium Store

Verlopen Callium Store ActiesKortingscode Callium DV40 Full-HD Camcorder

€70 Korting op DV40 Full-HD Camcorders
Callium verkoopt de laatste modellen DV40 Full-HD camcorders met €70,- korting op de reguliere prijs. Voor deze actie geld op=op. Koop nu een DV40 Full-HD camcorder voor €199,-.


Kortingscode Callium Gratis HDMI Kabel bij Beamer

Gratis HDMI Kabel
Bij Callium kun je ook beamers kopen. Met deze actiecode ontvang je een gratis HDMI kabel bij aankoop van een Callium beamer.


Kortingscode Callium.nl Gratis 8 GB SD-kaart bij DV 40

Gratis 8 GB SD-kaart
Ontvang bij je bestelling van een Callium.nl DV 40 camcorder een gratis 8 GB SD-kaart. Gebruik hiervoor deze kortingscode.


Kortingscode Callium €5 Extra Korting

€5 Extra Korting
Callium Store geeft tot en met 30 september €5,- extra korting. Deze korting is bovenop de €50,- kassakorting die momenteel geldig is.